Sunday, January 5, 2014

2014 yang dot dot dot...

Ohh...dah masuk tahun 2014 dah pun kita. 

Tiada sambutan new year....kami anak-beranak just duk diam-diam kat rumah. Yelaa...nak keluar bawak anak-anak tengok bunga api macam tak sesuai je...malam kan...lagipun mesti ramai umat manusia. Budak-budak ni pulak banyak ragamnya...kesian kat diorang nanti tak selesa. Baik duk rumah je...tengok tv hehe :)

Kat opis pulak, aku da start mem'busy'. Kerja manyak oooo...so tak terasa sangat aura new year kat opis. Yang ada dalam fikiran aku ni...keje banyak...keje banyak...keje banyak... Ke'busy'an ku akan berlanjutan sampai la bulan 3 nanti...aduhh...hopefully I can manage it...aku tak nak 'busy' tu mengganggu fokus ku tahun ni. 
Soalan: Apa fokus ko makcik?? 
Aku: Ada laa...mana bole kasitau, nanti ko tiru hahaha

Nah...new year 2014 gift from my boss..bnyk andaian bole di buat di situ... T_T

Sesungguhnya terasa agak mencabar juga tahun 2014 nih. Dengan kos hidup yang semakin meningkat...rasa bagai ada satu beban yang berat harus di pikul sepanjang tahun nih. Semoga segala yang ku rancang menjadi kenyataan...

Aku merancang sesuatu...kamu? Tepuk dada pasti berbunyi hehe...Adioss!!