Sunday, June 23, 2013

Crunchy Caramelo

Raya dah dekat...meh sini nak promote homemade cookies...akak ipar aku buat :). Crunchy Caramelo namanya. Dibuat daripada pelbagai jenis kekacang bermutu tinggi gitu hihi. Sesuai sangatlah kalau dihidang pada tetamu raya nanti. Tapi kalau nak makan sendiri apa salahnya...sambil-sambil tengok tv tu kann.... v(^_^)v

Sebekas RM23/200g :)

Yang ni untuk jamuan diri sendiri...x sempat nak tggu raya ^_^

Sesapa nak oder bole sms 019-7616207.
COD area Cyberjaya & Taman Equine (Giant or McD). Kalau nak pos pun bole juge...with postage charge lah tapi hihii

"Esok aku nak bawak sebekas pegi opis...bagi dak-dak opis rasa. Err....tapi sebekas tu da tinggal setengah bekas....sedap sangat munching sampai x ingat donia huhuhu~~~"

Wednesday, June 12, 2013

Tab dah siap repair..hehe

Alhamdulillah....dah berjaya di baiki. Replace the screen je pun. TQ abahnye :)


 Yang lagi satu tak repair sebab harga screen je dah almost half harga tab...