Monday, April 29, 2013

Sekitar PRU 13

Meh layan...

Bila cupcake berpolitik...cute hihi ^_^

Encik Roket...nak pegi mana tuuu??

Alaaa...ni saja yang ada buat masa ni. Nanti aku update lagi k~~

26-May-2013: Nampaknya saya malas mau update. LAIN KALI LAH~~~


Sunday, April 14, 2013

Daughter, Wife, Mother = Woman


Sedang aku meng'google'-'google', lalu terjumpa gambar nih. Lalu ku sharekan lah. Sumber ada kat watermark gambar tu. Sekian..... (^_^)

Friday, April 12, 2013

Paranoia

Arghhh...benci la perasaan nih!!! Seriously aku x suka. Tapi terjebak juga. Dengan status yang ada sekarang, aku x nampak apa perlunya add-meng'add' orang-orang yang x dikenali. Lain la kalau perkenalan tu membawa kebaikan...kalau setakat nak cari teman bersembang, berborak kosong, mengarut-ngarut x tentu pasal, citer poblem yang melanda di jiwa...aku kan ada??


Sekarang ni macam-macam aku rasa....marah, frust, sedih, down...semua perasaan negative lah bak kata pepatah...Mungkin korang nampak aku xde pape, dalam hati ni...?

Didorong oleh semua perasaan negative tu, aku dah block semua unwanted entities yang hadir secara x langsung dalam hidup aku. Please lah...aku x nak sebarang gangguan. Aku dah tua untuk melawan semua tu...dah x larat. Harap xde unwanted entity baru muncul mengganggu hidup aku lagi.

Sekian...

Wednesday, April 10, 2013

PRU 13

Tarikh mengundi dah pun diumumkan siang tadi...5 May 2013, Ahad. Aduhh...terbayang-bayang pulak jammed kat PLUS yang bakal berlaku sempena PRU 13 nanti. Mesti berduyun-duyun orang balik ngundi nanti...highway penuh R&R penuh... Pastu nanti nak balik KL nanti pun mesti kena berhadapan situasi yang sama jugak....stress!!!




Apa-apa pun, selamat mengundi lah pada yang turun mengundi nanti. Undi dengan bijak yee. Pilihan anda penentu masa depan negara (^__^)Y



Tuesday, April 9, 2013

23 Mac Yang Lalu

Asalnya aku plan nak bawak housemate2 aku ni pegi bercuti. Dah lama rasanya x pegi jalan-jalan. Kebetulan pulak birthday one of them. So sambil celebrate birthday...sambil bercuti. Tapi atas sebab-sebab tertentu (dirahsiakan kekekeke), kitorang x jadi ke mana-mana. Sekadar bercuti di rumah sahaja...hukhuk T__T. Plan celebrate birthday tetap on!!!

Budak ni sibuk main susun-susun belon

Ohh...ada cake!!

Atas cake ada dinasour...hadiah dari si kecil ^_^

Da puas main belon, dia mkn cake pulak ^_^

Kali ni kami celebrate anak-beranak je. Next time inshaAllah kalau ada rezeki, nak jemput ramai skit...bak kata orang yang x berapa nak putih...the more the merrier hehe (^_^)

Happy Birthday Sayang. We love you!!


Monday, April 8, 2013

Entri Tanpa Tajuk

Ohhhh Emm Geeeeee~~~~ 
Da lama aku x update blog nih hahaha. Da berabuk bersawang!!!
Tu laa...nak buat camana...sebok manjang hukhuk.
Nanti lah ada masa aku update.
Ada cerita untuk di kongsi...
Tentang aku...dia...dia..dan dia... (auta saja hihi)

Oh yaa...terima kasih mr.abang sebab bawak ai tengok wayang tadi.
Pergi berdua...time lunch break (long lunch break :P)
Next time kita pegi karok pulak k...hohoho

Itu saja update untuk entri kali ni....