Sunday, December 16, 2012

Big Bad Wolf 2012

Nama event: Big Bad Wolf Sale
Tarikh: 7 hingga 23 Disember 2012
Masa: 9 pagi ke 9 malam
Lokasi: Mines Convention Centre
Maklumat lanjut di http://bigbadwolfbooks.com/

Semalam kami anak-beranak berkesempatan ke BBW. Jalan nak masuk memang jammed sangat-sangat!! Tambah lagi ada kereta yang suka potong-potong Q nih...aduhhh tensen sapa yang drive. Alhamdulillah, kami selamat sampai dalam pukul 130...cari parking pun tak lama. Masuk je dalam dewan, terus round cari buku. Memang banyak gila buku dalam tu. 

Emmm...personally, aku suggest sapa nak datang better tengok dulu web dia...tengok list buku apa yang ada. Buku yang aku cari kebanyakannya tak ada...sedikit sedih huhu. Tapi sesapa yang nak beli buku untuk anak-anak, novel cintan-cintun, buku masakan, tentang motivasi kewangan...bole la spend some time datang ke BBW. Harga yang ditawarkan memang murahhh.... ^_^ 

Hasil tangkapan...

Untuk si anak ^_^

Untuk mama & abah ^_^

Dapat penanda buku...tapi 1 je T__T


Pssttt: Kali ni x watermark kan images....photoshop x install lagi lepas lappie kene format T__T

Tuesday, December 4, 2012

m blogging guna fon saja

Haihhh....laptop asben king kong la pulak. Time2 aku rajin & ada masa ni la x bole nk update blog (kunun hihi). Ada 2 3 story aku nk share, tapi apakan daya hukhuk. Ni pun mujur bole blogging guna phone. X tau la camna hasilnya nanti...tunggu dan lihat je T__T. Nak blogging guna phone ni susah skit...mana nak edit2 gambar lagi..nk view dulu before publish lagi...nak itu ini lagi....haihhh bak kata pepatah, tak hendak seribu dalih...waaaaa

Semoga laptop laki aku tu cepat la sembuh dari penyakitnya...x sabar aku nak pinjam hehee.

Saturday, December 1, 2012

Jum Spegeti ^_^

Tak tau nak makan apa. Tengok-tengok kat dapur, jumpa sos prego dengan spegeti...minced chicken pun ade lagi balance aritu. Emmm....dinner makan spegeti je la. Kebetulan malam ni ada bola Malaysia lawan negara jiran, Indonesia. Tengok bola kat umah baru best hihii

Mula-mula buat sos spegeti dulu...sambil2 tu rebus spegeti.

Sos...Spegeti...bergabung....meletop!!! haha

Dah siap pun!! Makan sambil tengok bola. Laju diorang lari, laju jugak la spegeti tu masuk mulut haha. Tak habis 1st half, spegeti dah selamat masuk dalam perut. Alhamdulillah.... Sambung tengok bola sambil minom teh-o pulak.

Pssstt: Siang tadi pegi MAHA semata-mata nak beli cik musang king. Puas hati huahahaha! Pastu pegi tempat lain pulak beli hadiah untuk pengantin baru...parking card hilang, kene penalty 20 hengget....iskk iskkk T__T.
Pssstt lagi: Hihii...ni 1st time aku watermark kan image kat blog aku.