Wednesday, November 7, 2012

New Housemate.... Meow~~~

Introducing our new housemate...tadaaaa~~~ ^_^

Nama : Ji Hyo (sempena nama peserta running man feveret ku...haha)
Jantina: Gegurl
Umur : Unknown...
Family : Sebatang kara...sanak saudara x dpt di jejak lagi hukkk T__T
Tarikh jadi housemate: 4 Nov 2012

Alkisahnya...siang masa aku sekeluarga nk keluar jln2, aku nmpk ada la 2 orang budak ni macam tengah buat something fishy kat area peti2 surat. Tau diorang buat pe?? Diorang tengah sumbat sekor anak kucing masuk salah satu peti surat tu....dalam hati aku "iskk budak ni...ade buat kat anak kucing dia camtu..??! Mana mak kucing ni..?". Pas aku keluarkan anak kucing tu, aku terus masuk kete. Dengan harapan nanti mak dia datang cari dia.

Balik tu tengok-tengok anak kucing yang sama tengah berlegar-legar kat area tangga...pastu ngekor kaki kitorang. Lagi skali terdetik dalam ati aku "iskk...ni kucing tadi ni. Mana mak dia?" Huhu kesian tengok dia time tu. Mesti dari siang tadi dia tak makan minom huhuhuu... Last2 asben aku bawak masuk umah bagi makan bagi minom...

Sejak malam tu, anak kucing tu pun tinggal la dengan kami ^_^. Dan sejak malam tu jugak, dia dapat nama Ji Hyo~~~


4 comments:

  1. uissshh kiut!!!..sama sikit ngan nama c Ji Hya...hahahaha...!! kiutla ni..mgkin umur dlm 3 minggu ke atas kali ni sebb telinganya tajam udah ni...mgkinla..

    ReplyDelete